Kontakta oss

0920 - 105 25

Om oss

Luleå Begravningsbyrå ägs och drivs sedan 2014 av Veronica och Erik Aurell.

För många kan också namnet Anderssons Begravningsbyrå låta bekant, då byrån hette så tidigare.

Veronica Aurell

Veronica är utbildad pedagog med en bakgrund inom hotell och restaurang. Hennes erfarenheter inom serviceyrket gör henne väl lämpad att möta människor i olika situationer.

Veronica är ekonomiansvarig och sköter det administrativa på byrån.

Tillsammans med sin make Erik driver hon Luleå Begravningsbyrå.

Sivert Kjellgren

Sivert började arbeta som begravningsrådgivare 1985. Innan dess arbetade han i familjens blomsteraffär där han bland annat gjorde begravningsdekorationer.

Sivert har stor kunskap och brinner för sitt yrke. Han arbetar inne på byrån som begravningsrådgivare och är ute som både represententant och borgerlig officiant på begravningar.

Marianne Lyckemo

Marianne arbetar som begravningsrådgivare hos oss i Luleå. Hon är en tillgång för oss alla med sin långa erfarenhet av sitt arbete inom vården, sin kunnighet och sitt vänliga bemötande. 

Ni möter henne även i receptionen.

Carolina Kjellgren

Carolina träffar ni ibland i Luleå, hon började arbeta extra hos oss i juli 2013. Nu är hon är vår boutredare och ansvarar även över Bodens Begravningsbyrå. 

Pernilla Kjellgren

Pernilla arbetar som receptionist, representant och begravningsrådgivare hos oss. Pernilla har arbetat inom vården och har stor erfarenhet att möta människor vars anhöriga vårdas i livets slutskede.

Henne möter ni i receptionen. 

Kent Andersson

Kent arbetar som representant och begravningsrådgivare hos oss i Luleå sedan 2016. Honom möter ni på många begravningar. Kent är även en av våra borgliga officianter. 

Kent har spelat fotboll i IFK Luleå och under många år så jobbade han på Telia, han har ett stort kontaktnät i Luleå och sedan våren 2016 så är han en av våra kompetenta medarbetare.

Erik Aurell

Erik är gift med Veronica och de äger och driver byrån tillsammans. Han arbetar som representant på jourtid.

På vardagarna arbetar Erik på Plannja men hjälper till med det administrativa på byrån.