Kontakta oss

0920 - 105 25

Om oss

Luleå Begravningsbyrå ägs och drivs sedan 2014 av Veronica och Erik Aurell.

För många kan också namnet Anderssons Begravningsbyrå låta bekant, då byrån hette så tidigare.

Veronica Aurell

Veronica är utbildad pedagog med en bakgrund inom hotell och restaurang. Hennes erfarenheter inom serviceyrket gör henne väl lämpad att möta människor i olika situationer.

Veronica är ekonomiansvarig och sköter det administrativa på byrån.

Tillsammans med sin make Erik driver hon Luleå Begravningsbyrå.

Sivert Kjellgren

Sivert började arbeta som begravningsrådgivare 1985 då han arbetade tillsammans med Karin. Innan dess arbetade han i familjens blomsteraffär där han bland annat gjorde begravningsdekorationer.

Sivert har stor kunskap och brinner för sitt yrke. Han arbetar inne på byrån som begravningsrådgivare och är ute som både represententant och borgerlig officiant på begravningar.

Karin Vågbrink

Karin har arbetat som begravningsrådgivare i Luleå sedan 1982. Hos oss har hon arbetat sedan 2014. Karin är en tillgång för oss alla med sin långa erfarenhet, kunnighet och sitt vänliga bemötande. Hon är den av oss som tar hand om gravstensbeställningar. Ni möter henne även i receptionen.

Pernilla Kjellgren

Pernilla, gift med Sivert arbetar som representant och begravningsrådgivare hos oss. Pernilla har jobbat innom vården på omsorgsboenden i Boden och har stor erfarenhet att möta människor vars anhöriga vårdas i livets slutskede, Hon sitter även i receptionen och tar väl hand om våra kunder.

Kent Andersson

Kent arbetar som representant hos oss. Så ni möter honom på många begravningar Han började hos oss våren 2016 och arbetar även inne på vårt kontor i receptionen. Kent har spelat fotboll i IFK Luleå och under många år så jobbade han på Telia, han har ett stort kontaktnät i Luleå och sedan våren 2016 så är han en av våra kompetenta medarbetare.

Erik Aurell

Erik är gift med Veronica och de äger och driver byrån tillsammans. Han arbetar som representant på jourtid.

På vardagarna arbetar Erik på Plannja men hjälper till med det administrativa på byrån.